top of page
Lancome-Lippotlood-Le_Lip_Liner.jpg

LIPCONTOURING

Bij LABCONTOUR in Rotterdam kun je terecht voor verschillende semi permanente make-up behandelingen. Zoals het aanbrengen van permanente eyeliner, lipliner en het aanzetten van de wenkbrauwen.

Steeds meer mensen kiezen voor permanente make-up. Het is een ideale manier om er op ieder moment van de dag perfect uit te zien. 

Met behulp van een ultradunne naald brengt onze artist een speciale huidvriendelijke pigmentatie aan in de huid. Bij LABCONTOUR kun je rekenen op een vakkundige behandeling met een perfect resultaat.

SERVICES

Permanente make-up voor de lippen kan asymmetrische lippen opties symmetrisch maken, kan smalle lippen voller doen ogen en kan vale lippen meer kleur geven. Ook kunnen donkere lippen lichter worden gemaakt. De pigmenten voor de lippen zijn heel divers van echte fellere lipstickkleuren tot zeer natuurlijke kleuren, waarbij het anderen niet opvalt dat je permanente make-up hebt om de vorm of kleur van je lippen te corrigeren. Wanneer de huid om de lippen meer rimpels krijgt, blijft lippenstift steeds lastiger op de goede plek. Hier biedt permanente make-up voor de lippen een hele mooie uitkomst.

 

LipLiner+Application+.jpg

De bovenlip is meestal dunner dan de onderlip. Met permanente make-up kun je dit in evenwicht brengen. Ook is permanente make-up een hele mooie aanvulling op een opvulling van de lippen met een filler. Full-lips is het volledig inkleuren van de lippen. Deze techniek is vooral geschikt voor mensen die zowel de vorm als de gehele kleur van de lippen willen verfraaien. Ombre lips is een schaduw effect creëren in de lippen van licht naar donker.

lippen-contour.jpg
bottom of page