top of page

LASH EXTENSIONS

amanda-gibson-AdobeStock_171096435.jpg

Wimperextensions zijn verlengingen van natuurlijke wimpers en geven je een heel mooie uitstraling. Door langere, vollere wimpers lijken je ogen groter, openen ze je gezicht en versterken ze je uitstraling. Wimperextensions hebben zelfs een liftend effect en maken je ogen vele malen sprekender. Het grote verschil tussen wimperextensions en wimpers verven, is dat met wimperextensions je wimpers langer lijken en je nog meer volume hebt. Welke vrouw wil dat nu niet?
Lees ook: wimperlifting: voor het krullen van de natuurlijke wimpers. Wimperextensions kunnen op verschillende manieren worden aangebracht. De favoriete methode van veel vrouwen is de one-by-one methode. Met deze methode wordt op elke natuurlijke wimper één wimperextension aangebracht. Dit geeft je een heel mooie look en is zeker de moeite waard als je op zoek bent naar mooie wimperextensions voor de langere termijn. Een andere methode die mogelijk is om bij LABCONTOUR uit te laten voeren is het zetten van 3D wimperextensions. Met 3D wimperextensions ga je voor een onweerstaanbaar opvallende blik. Op elke wimper worden drie dunnere nepwimpers geplakt, waardoor je wimpers extreem voller en langer worden. Bij LABCONTOUR kun je terecht voor een nieuwe set 3D wimperextensions en om je oude wimperextensions op te vullen.

25446008_1499021500212572_90203399113582

ONE BY ONE

Met de one by one techniek plaatsen we één extension per wimperhaartje. Deze methode geeft de meest natuurlijke uitstraling. De extensions zijn gemaakt van hoogwaardige anti allergisch PBT materiaal en zijn licht van gewicht, dus je voelt ze niet zitten. Het bevestigingsmateriaal is zacht en flexibel waardoor deze geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimperhaartjes. 

De wimperextensions zijn te verkrijgen in verschillende lengtes, diktes en krul. Tijdens de intake bekijken wij samen met u wat uw wensen zijn en bespreken we de mogelijkheden. Samen komen we tot een mooie set wimperextensions. Er zijn ook extensions beschikbaar voor brildragers!

Zoals iedere haar op uw lichaam vallen ook uw natuurlijke wimper haartjes uit. De gemiddelde cyclus is 90 dagen. Uw extensions kunnen dus 6 tot 8 weken blijven zitten! Omdat we niet kunnen zien hoe oud een haartje is, en we geen extensions op zogenoemde babyhaartjes kunnen plaatsen, is het verstandig om iedere 2 tot 4 weken de extensions op te laten vullen om zo volle wimpers te behouden.

De behandeling duurt tussen de 1,5 en 2,5 uur. Dit is afhankelijk van uw natuurlijke wimpers.
Het plaatsen en verwijderen van de extensions gebeurd geheel pijnloos.

RUSSIAN VOLUME

 

In tegenstelling de One by One Wimperextensions werken we met Russian Volume Wimperextensions met meerdere wimperhaartjes die aan één wimperhaar worden bevestigd. Aangezien er dus meerdere wimperhaartjes aan één wimperhaar worden bevestigd is het noodzakelijk dat deze wimperhaartjes minder zwaar zijn.

 

Dankzij de meerdere haartjes krijg je een veel vollere wimper dan je gewend bent. De wimperhaartjes worden bevestigd aan je eigen wimpers met speciale wimperlijm.  Met Russian Volume Wimperextensions heb je ineens die glamoureuze look die je altijd al wilde.

2D  – 6D wimperextensions geven het aantal haartjes aan die per wimper geplaatst worden. Waar 2D staat voor 2 haartjes per wimper en 6 haartjes per wimper voor 6D.

IMG_5009_1400x.jpg
lash_lift_new_1_1_1555397527.jpg

WIMPER LIFTING

 

De behandeling wimper lifting is een nieuwkomer in de beautybranche, maar nu al een waar succes. De wimper lifting is ideaal als je wimpers niet de gewenste krul of kleur hebben. Bij het krullen en verven van de eigen wimpers wordt ieder wimpertje meegenomen en lijken de wimpers optisch langer, waardoor je een wijder ogende en sprekendere blik krijgt.
 
Voordelen:
• Blijft 6 tot 8 weken zitten
• U heeft geen wimperkrultang meer nodig
• Voelt licht en natuurlijk aan
• Het zijn volledig uw natuurlijke wimpers
• Uw ogen lijken groter
• De wimperlift is niet schadelijk voor de eigen wimpers
• Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen

 

bottom of page