top of page

LIPBLUSH

Een lipblush behandeling kan asymmetrische lippen opties symmetrisch maken, kan smalle lippen voller maken en kan vale lippen meer kleur geven. Ook kunnen donkere lippen lichter worden gemaakt. De pigmenten voor de lippen zijn heel divers van echte fellere lipstickkleuren tot zeer natuurlijke kleuren.

Full-lips is het volledig inkleuren van de lippen. Deze techniek is vooral geschikt voor mensen die zowel de vorm als de gehele kleur van de lippen willen verfraaien. Ombre lips is een schaduw effect creëren in de lippen van licht naar donker.

 

De bovenlip is meestal dunner dan de onderlip. Met een lipblush kun je dit in evenwicht brengen. Ook is lipblush een hele mooie aanvulling op een lippen met een filler. De huid om de lippen krijgen meer rimpels bij het ouder worden, hierdoor blijft lippenstift steeds lastiger op de goede plek. Daarom is een lipblush behandeling een hele mooie uitkomst.

LIPBLUSH

LIPBLUSH

De procedure van een lipblush behandeling duurt 2 tot 2,5 uur. Na het consult worden de lippen met een contour in vorm gebracht. Als de vorm perfect geshaped is beginnen wij met de behandeling.

 

 

Zie hieronder de before, de contour, een after en het geheelde resultaat.

BEFORE

CONTOUR

AFTER

RESULT

bottom of page