top of page

LIPBLUSH

EEN LIPBLUSH BEHANDELING KAN ASYMMETRISCHE LIPPEN SYMMETRISCH MAKEN, KAN SMALLE LIPPEN VOLLER MAKEN EN KAN VALE LIPPEN MEER EEN EGALE KLEUR GEVEN. OOK KUNNEN LIPPEN MET VEEL PIGMENTATIE LICHTER GEMAAKT WORDEN. DE PIGMENTEN VOOR DE LIPPEN ZIJN HEEL DIVERS VAN SUPER NATUURLIJK TOT FELLERE LIPSTICK KLEUREN.
Schermopname_22-3-2024_1403_www.instagram_edited.jpg
EEN LIPBLUSH TECHNIEK IS HET VOLLEDIG INKLEUREN VAN DE LIPPEN. DIT IS IDEAAL VOOR HET MOOI TERUG BRENGEN VAN DE CONTOUR EN VORM VAN DE LIPPEN. VERDER ZIJN ER NATUURLIJK MEER MOGELIJKHEDEN WAT BETREFT HET INKLEUREN VAN DE LIPPEN. 
WIL JE LIEVER GEEN LIPFILLERS MAAR WEL VOLLERE LIPPEN?  DE BOVENLIP IS MEESTAL DUNNER DAN DE ONDERLIP. MET EEN LIPBUSH BEHANDELING KAN DE BOVENLIP IETS VOLLER OGEN. OOK IS EEN LIPBLUSH EEN HELE MOOIE AANVULLING OP LIPPEN MET LIPFILLERS. DOOR LIPFILLERS WORDT DE CONTOUR VAN DE LIPPEN STEEDS MINDER ZICHTBAAR. LIPPEN MET LITTEKENS DOOR KOORSTLIPPEN OF RIMPELS DOOR HET OUDER WORDEN, IS LIPBLUSH EEN GOEDE OPLOSSING WEER EEN EGALE JEUGDIGE LOOK TE KRIJGEN. 
Kopie van Eyebrow Tattoo Instagram Posts - 56.png
Kopie van Eyebrow Tattoo Instagram Posts - 54.png
Kopie van Eyebrow Tattoo Instagram Posts - 55.png
DE HELE PROCEDURE VAN EEN LIPBLUSH BEHANDELING DUURT 2 TOT 3 UUR AFHANKELIJK VAN DE VOLUME. NA HET CONSULT WORDEN DE LIPPEN MET EEN CONTOUR IN VORM GEBRACHT. ALS DE VORM PERFECT GESHAPED IS KIEZEN WE DE KLEUR UIT EN BEGINNEN WE MET DE BEHANDELING.
bottom of page