top of page
Microblading eyebrows, getting facial care and tattoo at beauty salon.jpg
Microblading eyebrows, getting facial care and tattoo at beauty salon.jpg

Microblading

Microblading is een nieuwe trend voor iedereen die geen uren meer wil besteden aan het creëren van de perfecte wenkbrauwen.

Microblading bestaat uit het invullen en shapen, met een speciaal daarvoor ontwikkeld mesje van wenkbrauwen met semi-permanente make-up. Daarom wordt de behandeling ook wel in de categorie PMU (permanent make up) geplaatst. We maken met Microblading hele dunne haartjes die niet van echt te onderscheiden zijn.

Cosmetologist is measuring with ruler the brows of young caucasian woman before permanent

Vind je permanente make-up te definitief? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Bij Microblading wordt er gebruik gemaakt van semi-permanente make-up. Na de eerste sessie vervaagd het pigment tot ongeveer 30%. Je moet voor de perfecte wenkbrauw de behandeling 2 keer ondergaan. Na een jaar kom je langs voor een touch-up sessie om je wenkbrauwen 'on fleek' te houden of je kiest ervoor om het pigment te laten vervagen.

 

Microblading is voor iedereen geschikt die een frisse en natuurlijke uitstraling willen hebben. Voor vele is het een tijdbesparing in de ochtend, maar toch een professionele en representatieve uitstraling hebben op de werkvloer. Deze haartjes techniek is geschikt voor een droge tot normale huid. Hoe vetter de huid hoe minder de haartjes techniek blijft zitten in de huid.

Consult

Weet je niet wat je wil of welke behandeling het beste bij jou past?

boek dan een consult bij Labcontour.

 

Tijdens het consult wordt de behandeling uitgebreid uitgelegd en worden de wenkbrauwen opgemeten en geshaped. De wenkbrauwen worden in model gebracht met een potlood aan de hand van de afmetingen. Eventueel zullen er haartjes geëpileerd en geknipt worden. Als de klant en behandelaar er samen uit zijn over het model kan de kleur worden bepaald. 

De kleur wordt bepaald door te kijken naar de huidskleur, ogen en haarkleur. Ook wordt er gekeken naar de style van de klant. Draag je dagelijks veel make up? dan kan de kleur ietsjes donkerer gemixt worden.

Young woman undergoing procedure of eyebrow permanent makeup in beauty salon.jpg

POWDERBROWS

Cosmetologist applying permanent make up on eyebrows- eyebrow tattoo.jpg

Wat zijn powderbrows? Powderbrows lijken veel op je natuurlijke wenkbrauwen en worden soms ook ombre-brows genoemd. 

Powderbrows kunnen worden gedaan met een machine of met de hand om een ombre-look te creëren in plaats van individuele haartjes. Ik adviseer powderbrows voor personen met een vette huid, een rijpe huid en voor diegenen die een zachte make-up willen. De zachte make-up look betekent dat de staart van de wenkbrauwen donkerder zijn en aan het begin van de wenkbrauwen vervagen, waardoor ze een subtiele uitstraling krijgen. De ideale kandidaten voor gepoederde wenkbrauwen zijn degenen die haar hebben, maar invullen met make-up.  

 

 

bottom of page