shutterstock_1080595649_edited_edited.jp

MICROBLADING

Microblading is een nieuwe trend voor iedereen die geen uren meer wil besteden aan het creëren van de perfecte wenkbrauwen.

Microblading bestaat uit het invullen en shapen, met een speciaal daarvoor ontwikkeld mesje van wenkbrauwen met semi-permanente make-up. Daarom wordt de behandeling ook wel in de categorie PMU (permanent make up) geplaatst. We maken met Microblading hele dunne haartjes die niet van echt te onderscheiden zijn.

Vind je permanente make-up te definitief? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Bij Microblading wordt er gebruik gemaakt van semi-permanente make-up. Na de eerste sessie vervaagd de inkt tot ongeveer 60%. Je moet voor de perfecte wenkbrauw de behandeling 2 à 3 keer ondergaan. Na een jaar kom je langs voor een touch-up sessie om je wenkbrauwen 'on fleek' te houden of je kiest ervoor om de inkt te laten vervagen.

Microblading is voor iedereen geschikt die een frisse en natuurlijke uitstraling willen hebben. Voor vele is het een tijdbesparing in de ochtend, maar toch een professionele en representatieve uitstraling hebben op de werkvloer. Deze haartjes techniek is geschikt voor elke huidtype.

Tijdens het consult wordt er naar de wensen van de klant geluisterd. Indien de wens van de klant niet te veel afwijkt van haar natuurlijke wenkbrauwen zal de artist hierop ingaan. Tijdens het consult worden de wenkbrauwen opgemeten en geshaped. De wenkbrauwen worden in model gebracht met een potlood aan de hand van de afmetingen. Eventueel zullen er haartjes geëpileerd en geknipt worden. Als de klant en artist er samen uit zijn over het model kan de kleur worden bepaald. 

De kleur wordt bepaald door te kijken naar de huidskleur, ogen en haarkleur. Ook wordt er gekeken naar de style van de klant. Draag je dagelijks veel make up? dan kan de kleur ietsjes donker gemixt worden.

Bij LABCONTOUR kun je rekenen op huidvriendelijke pigmenten, welke niet op dieren zijn getest. 

LAB CONTOUR COSMETIC STUDIO