top of page

Microblading Rotterdam

Mocht je op zoek zijn naar een expert op het gebied van microblading in Rotterdam, dan hoef je niet meer verder te zoeken. Ik sta namelijk voor jou klaar en dat doe ik met enorm veel passie. Ik ben een perfectionist en ik bied mijn klanten het allerbeste op het gebied van verzorging en PMU. De afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen gevolgd en veel ervaring opgedaan. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik mijn klanten keer op keer zo goed mogelijk kan helpen. Ik bied de beste service en ik geef mijn klanten goed en eerlijk advies. Benieuwd naar de mogelijkheden voor microblading in Rotterdam? Neem dan contact met mij op, dit gaat erg gemakkelijk via de website.

5cd4c7650fdc077ef8c33828.jpg
Microblading_Rotterdam.jpg

Wat houdt microblading in Rotterdam in?

Vraag jij je af wat microblading in Rotterdam eigenlijk precies inhoudt? Dan leg ik dit je graag uit. Dit is namelijk een nieuwe trend en deze trend is er voor iedereen die niet meer uren voor de spiegel wilt staan voor het creëren van de perfecte wenkbrauwen. Deze behandeling bestaat uit zowel het invullen als shapen. Dit doe ik met een mesje van wenkbrauwen met semi-permanente make-up, dit mesje is hier speciaal voor ontwikkeld en dit zorgt voor de beste resultaten. Microblading valt onder de permanente make-up en als het ware maken we hele kleine haartjes die niet te onderscheiden zijn van echte haartjes.

Semi-permanente make-up

Deze behandeling is ideaal voor jou als je permanente make-up te definitief vindt. Wanneer we aan de slag gaan met microblading maken we namelijk gebruik van semi-permanente make-up. Heb je een eerste sessie gehad? Dan vervaagt de inkt tot ongeveer 60%. Juist daarom is het zo belangrijk dat je de behandeling 2 tot 3 keer ondergaat voor het beste resultaat. Is het een jaar geleden dat je een behandeling gehad hebt? Dan is het tijd om langs te komen voor een touch-up sessie, dit zal ervoor zorgen dat je wenkbrauwen er geweldig uit blijven zien. Wil jij een frisse en natuurlijke uitstraling hebben? Dan is microblading absoluut geschikt voor jou. Ook is het zeer tijdbesparend omdat je in de ochtend niet weer een lange periode voor de spiegel hoeft te staan. Deze tijd kan je voortaan gebruiken voor andere dingen! 

 

Bij mij kan je overigens voor nog veel meer diensten terecht. Denk hierbij aan lippen tatoeëren en aan het volgen van een masterclass. Tevens heb ik producten in mijn webshop staan die mogelijk interessant voor je kunnen zijn.

bottom of page