PMU Rotterdam

PMU in Rotterdam, dat is waar ik je bij kan helpen. Mocht jij op zoek zijn naar een expert, dan sta ik voor je klaar. Mijn naam is Laila Mouna en ik heb eigenlijk mijn hele leven al veel affiniteit gehad met alles wat te maken heeft met beauty & creatie. Ik ben erg creatief ingesteld, zo kan ik bijvoorbeeld ook goed tekenen en schilderen. Mijn visualiserend vermogen is erg sterk en dit kan binnen dit vak absoluut gezien worden als een zeer groot voordeel. Tevens heb ik als expert op het gebied van PMU in Rotterdam zeer veel geduld, ik streef naar perfectie en neem echt de tijd voor mijn klanten.

5cd4c7650fdc077ef8c33828.jpg
PMU_Rotterdam.jpg

Passie voor PMU in Rotterdam

Kies je voor mij als jouw expert op het gebied van PMU in Rotterdam? Dan kies je voor een professional die met erg veel passie en vreugde te werk gaat en dit is duidelijk terug te zien in de resultaten. Ik heb voor iedere klant erg veel motivatie en wil keer op keer het beste uit mezelf halen.

 

Zoals gezegd ben je bij mij aan het juiste adres voor PMU in Rotterdam. PMU is een afkorting voor permanente make-up. Of je nou kiest voor lippen tatoeëren of permanente make-up voor je wenkbrauwen, ik kan je helpen! Het grote voordeel van permanente make-up is dat je er ieder moment van de dag perfect uit ziet. Tevens scheelt het je in de ochtend een hoop tijd omdat je niet meer helemaal je make-up hoeft te doen. Kan jij niet goed tegen cosmetica en kan je daardoor geen make-up dragen? Dan is dit ook een zeer goede mogelijkheid!

Verschillende mogelijkheden

Zoals gezegd bied ik je erg veel mogelijkheden als het gaat om permanente make-up. Mocht jij permanente make-up aan willen brengen en vraag jij je af hoe dit in zijn werking gaat? Dan leg ik dit je graag even uit. Wanneer ik voor je aan de slag ga, dan breng ik met een ultradunne naald een speciale huidvriendelijke pigmentatie aan in de huid. Kies je voor LABCONTOUR? Dan kan je altijd rekenen op het beste resultaat. 

 

De afgelopen tijd heb ik de nodige ervaring opgedaan en heb ik al veel klanten blij gemaakt. Echter is het niet alleen mijn ervaring die ervoor zorgt dat ik keer op keer de beste resultaten neerzet. Ik heb namelijk ook een opleiding in permanente make-up gevolgd aan de PHI Academy. PHI Academy kan absoluut gezien worden als het meest toonaangevende merk in de permanente make-up wereld.