top of page

PMU Rotterdam

Ik kan je uitstekend voorzien van PMU in mijn salon die gevestigd is in Rotterdam. Mocht jij op zoek zijn naar een expert, dan sta ik voor je klaar. Mijn naam is Laila Mouna en ik heb eigenlijk mijn hele leven al veel affiniteit gehad met alles wat te maken heeft met beauty & creatie. Ik ben erg creatief ingesteld, zo kan ik bijvoorbeeld ook goed tekenen en schilderen. Mijn visualiserend vermogen is erg sterk en dit kan binnen dit vak absoluut gezien worden als een zeer groot voordeel. Tevens heb ik als expert op het gebied van PMU die gevestigd is in Rotterdam zeer veel geduld, ik streef naar perfectie en neem echt de tijd voor mijn klanten. Wil je zelf leren om permanente make-up te zetten? Geniet dan ook van mijn geduld in mijn PMU opleiding.

5cd4c7650fdc077ef8c33828.jpg
PMU_Rotterdam.jpg

Passie voor PMU in Rotterdam

Kies je voor mij als jouw expert in PMU die in Rotterdam gevestigd is? Dan kies je voor een professional die met erg veel passie en vreugde te werk gaat en dit is duidelijk terug te zien in de resultaten. Ik heb voor iedere klant erg veel motivatie en wil keer op keer het beste uit mezelf halen. Ook als je een PMU opleiding wilt volgen profiteer je van mijn passie voor het vak.

 

Zoals gezegd ben je bij mij aan het juiste adres voor een specialist in PMU die in Rotterdam is gevestigd. PMU is een afkorting voor permanente make-up. Of je nou kiest voor lippen tatoeëren of permanente make-up voor je wenkbrauwen, ik kan je helpen! Het grote voordeel van permanente make-up is dat je er ieder moment van de dag perfect uit ziet. Tevens scheelt het je in de ochtend een hoop tijd omdat je niet meer helemaal je make-up hoeft te doen. Kan jij niet goed tegen cosmetica en kan je daardoor geen make-up dragen? Dan is dit ook een zeer goede mogelijkheid!

Volg een PMU opleiding bij een echte expert

Ben je op zoek naar een partner voor permanente make-up voor je wenkbrauwen, of wil je je lippen tatoeëren? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Het maakt niet uit waarmee ik je help, ik zal er altijd voor zorgen dat het eindresultaat zeer goed is. Ik ben een professional die met veel vreugde en passie te werk gaat. Dit is duidelijk terug te zien in mijn resultaten en ik heb simpelweg erg veel motivatie om iedere keer weer het beste uit mezelf te halen.

 

Ik heb erg veel ervaring in het werk dat ik doe. Ik heb al veel klanten geholpen, tevens heb ik een opleiding gevolgd in permanente make-up aan de PHI Academy. Deze opleiding staat zeer hoog aangeschreven, dit merk wordt namelijk gezien als het meest toonaangevende merk in de wereld van de permanente make-up. Dit in combinatie met mijn ervaring zorgt ervoor dat ik jou perfect kan helpen!

Verschillende mogelijkheden

Zoals gezegd bied ik je erg veel mogelijkheden als het gaat om permanente make-up. Mocht jij permanente make-up aan willen brengen en vraag jij je af hoe dit in zijn werking gaat? Dan leg ik dit je graag even uit. Wanneer ik voor je aan de slag ga, dan breng ik met een ultradunne naald een speciale huidvriendelijke pigmentatie aan in de huid. Kies je voor LABCONTOUR? Dan kan je altijd rekenen op het beste resultaat. 

 

De afgelopen tijd heb ik de nodige ervaring opgedaan en heb ik al veel klanten blij gemaakt. Echter is het niet alleen mijn ervaring die ervoor zorgt dat ik keer op keer de beste resultaten neerzet. Ik heb namelijk ook een opleiding in permanente make-up gevolgd aan de PHI Academy. PHI Academy kan absoluut gezien worden als het meest toonaangevende merk in de permanente make-up wereld.

bottom of page