top of page

PMU

PERMANENT MAKE UP

PMU, we kunnen er niet meer omheen. We zien het om ons heen en het is op op dit moment een van de meest gewilde behandeling in de beauty wereld. Het vormen van je lippen of wenkbrauwen met make-up is iets waar de meeste vrouwen nooit zonder de deur uitgaan. 

Of het nu gaat om een lipliner, lippenstift, een transparante lipgloss of een wenkbrauwpotloodje, normale make-up staat erom bekend dat het zeer kortdurend is, ongeacht wat de advertenties beloven. Dat is de reden waarom pmu zo populair is. Een vorm van cosmetische pigmentatie, geeft je een langdurige maar vooral natuurlijke make up look die niet loslaat afhankelijk van de pigmenten.

TIJDELIJK

Tegenwoordig worden apparaatjes en pigmenten wereldwijd geproduceerd door de beste pmu academies. PMU is niet meer te vergelijken met jaren geleden. Door de aangeboden trainingen, gegeven door de beste masters uit de hele wereld, zijn de technieken die wij masters hebben ontwikkeld, bijna niet meer te onderscheiden van natuurlijke wenkbrauwen en lippen.

PRODUCT

Omdat permanente make-up niet meer met tattoo-inkt wordt gedaan, maar met PMU-pigmenten, gaat een lippigmentatie niet eeuwig mee. De semi-permanente make up vervaagt geleidelijk en vereist af en toe een touch up.

TOUCH UPS

Weet je niet welke behandeling het beste bij jou past? 

Boek dan een consult bij Labcontour of ga direct naar de behandelingen.

 

18138148786251282.webp
IMG_7525_edited.jpg
17897378369777026_edited.jpg
17953007084372101_edited.jpg
IMG_7518_edited.jpg
IMG_4326_edited_edited.jpg
bottom of page