top of page

Permanente make-up wenkbrauwen

Mijn naam is Laila Mouna en ik ben 34 jaar oud, naast dat ik trotse moeder ben van een 14-jarig zoontje en oorspronkelijk uit de vastgoedwereld kom ben ik jouw expert op het gebied van permanente make-up voor je wenkbrauwen. Mijn hele leven lang voel ik al zeer veel passie voor deze branche. Altijd al ben ik goed geweest in make-up maar ook in kapsels. Ik ben zeer creatief en kan bijvoorbeeld ook goed tekenen en schilderen. Ik heb veel geduld en doe er iedere dag weer alles aan om de beste resultaten te behalen voor mijn klanten. Wellicht heeft dit ook te maken met de slechte ervaringen die ik zelf heb opgedaan binnen deze branche. Zo liep ik zo’n 6 jaar geleden zelf huilend de salon uit omdat ik had gekozen voor een verkeerde PMU artiest. Omdat ik van mijn mislukte wenkbrauwen af wilde komen kwam ik toen der tijd uit bij de grootste en bekendste academie van de wereld.

5cd4c7650fdc077ef8c33828.jpg
Permanente make up wenkbrauwen

Permanente make-up voor je wenkbrauwen biedt verschillende voordelen

Permanente make-up voor je wenkbrauwen aan laten brengen? Dat doe je natuurlijk bij mij. Doordat ik verschillende opleidingen heb gevolgd en veel ervaring heb kan ik jou zeer goed helpen. Ik streef altijd naar het beste resultaat en denk altijd met jou mee. Kies jij ervoor om permanente make-up voor je wenkbrauwen aan te laten brengen? Dan biedt dit verschillende voordelen. Zo zie je er op ieder moment van de dag goed uit en heb je een natuurlijke uitstraling. Ander groot voordeel is dat je niet meer uren voor de spiegel hoeft te staan om je wenkbrauwen er perfect uit te laten zien.

Neem gerust contact op

Als het goed is weet je nu dat ik jou zeer goed kan helpen als het gaat om permanente make-up voor je wenkbrauwen. Dit is echter niet het enige waar ik jou goed bij kan helpen. Zo kan ik jou bijvoorbeeld ook goed helpen als jij je lippen wilt tatoeëren. Naast lippen tatoeëren bied ik nog meer diensten aan en heb ik ook een eigen webshop. Ook mag ik mijzelf inmiddels trainer noemen. Ik heb de afgelopen jaren ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik nu ook masterclasses geef. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met me op, ik help je graag verder! Dit kan zeer gemakkelijk met behulp van het contactformulier op mijn website.

bottom of page