Powder brows Rotterdam

Ben jij op zoek naar een partij voor powder brows in Rotterdam? Dan ben je bij mij aan het enige juiste adres. Mocht jij je afvragen wat powder brows nou eigenlijk zijn en ben je op zoek naar wat extra informatie, dan gaat deze pagina jou ook helpen. Powderbrows lijken erg veel op je natuurlijke wenkbrauwen en soms worden ze ook wel ombre-browns genoemd. Dat ze regelmatig zo genoemd worden komt omdat de staart aan het einde van de wenkbrauw een stuk donkerder is. Goed om te weten is dat deze langzaam en geleidelijk vervaagt. Wil jij powder brows in Rotterdam laten zetten? Dan kunnen wij jou hier erg goed bij helpen. Powder brows kunnen zowel gedaan worden met behulp van een machine als met de hand.

5cd4c7650fdc077ef8c33828.jpg
Powder brows Rotterdam

Wanneer kiezen voor powder brows in Rotterdam?

Vraag jij je af wanneer het aan te raden is om voor powder brows te kiezen? Dan geef ik je hier graag wat meer informatie over. Heb jij bijvoorbeeld een rijpe, vette huid? Dan is het zeker aan te raden. Ook is het verstandig om hiervoor te kiezen op het moment dat je op zoek bent naar een zachte make-up look. Met een zachte look bedoel ik dat je wenkbrauwen aan de staart donkerder zijn en aan het begin van de wenkbrauwen vervagen, dit zorgt weer voor een subtiele uitstraling. Heb je dunnere wenkbrauwen en wil je ook powder brows? Dan zouden we haarstrookjes kunnen toevoegen, hiermee creëren we extra structuur.

Ik kan je nog veel meer bieden!

Ben je op zoek naar een partner voor permanente make-up voor je wenkbrauwen, of wil je je lippen tatoeëren? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Het maakt niet uit waarmee ik je help, ik zal er altijd voor zorgen dat het eindresultaat zeer goed is. Ik ben een professional die met veel vreugde en passie te werk gaat. Dit is duidelijk terug te zien in mijn resultaten en ik heb simpelweg erg veel motivatie om iedere keer weer het beste uit mezelf te halen.

 

Ik heb erg veel ervaring in het werk dat ik doe. Ik heb al veel klanten geholpen, tevens heb ik een opleiding gevolgd in permanente make-up aan de PHI Academy. Deze opleiding staat zeer hoog aangeschreven, dit merk wordt namelijk gezien als het meest toonaangevende merk in de wereld van de permanente make-up. Dit in combinatie met mijn ervaring zorgt ervoor dat ik jou perfect kan helpen!